Puhelinnumero

+358503378360

Sähköposti

info ätmerkki lujalempea.fi

Asiakaspalautteita kesältä ja syksyltä 2018

Yhdeltä viimekesän asiakkaalta sain spontaania palautetta: ”Olet kyllä sellainen ohjaaja kuin ajattelinkin; erittäin ystävällinen, mukava, osaava ja ammattitaitoinen. Ehdottomasti voin suositella sinua kenelle vain ohjaajaksi.”

M:n (nainen n. 55 vuotta) kanssa saatiin kesällä hienoja tuloksia aikaan vain kahdessa kuukaudessa: kotivälinein päästiin voimaharjoittelun alkuun ja makuun. Kuntotesteissä tuli isoja pomppauksia parempaan (tuloksia välttävästä -> hyväksi eli kaksi asteikkoa ylöspäin!) ja vyötäröltä lähti -2 cm! Tämä on paljon kahdessa kuukaudessa 😊

Tässä toisen naisasiakkaan (n. 56 v) pidempi palaute (kuntosalivalmennuksesta / 4 tapaamista + 1 kerta ravinto-ohjaus, ei kuntotestejä):

 1. Miten olet kokenut valmennuksen (sekä PT -puolen että ravintovalmennuksen)?Olen kokenut valmennuksen hyvin motivoivana ja juuri itselleni räätälöitynä pakettina. On helppo jatkaa omatoimisesti kuntosalilla selkeiden ohjeiden turvin ja myös ravintovalmennus antoi lisätietoa ja motivaatiota oman ruokailun tutkimiseen.2. Mitä olet saanut irti ja mikä oli paras anti?Tärkeää oli mielestäni saada tieto ja ohjaus oikeista liikkeistä eli välineissä. Myös kuinka paljon ja minkälaisilla painoilla mitäkin liikettä tehdään. Sain todella uusia ja hyviä oivalluksia kuntosaliharjoitteluun juuri minulle räätälöitynä. Kuntosaliharjoittelu on tuntunut todella mielekkäältä ja tuottaa siten myös mielihyvää.

  3. Mitä mieltä olet valmentajasi ammattitaidosta?

  Taija on ammattitaitoinen ja työhönsä perusteellisesti suhtautuva valmentaja. Hänen ohjauksessaan oli koko ajan tunne, että hän keskittyy juuri minun ohjaukseeni. Kannustava ja kuunteleva ohjaustapa on Taijan vahvuus. Edelleen hän on todella positiivinen ja hänen kanssaan oli helppo tehdä yhteistyötä. Kaikkea pystyi kysymään! Tietoa ja informaatiota tulee riittävästi ja toimivaa on se, että yhteenveto salikäynneistä tuli vielä sähköpostitse. Taija myös mukavasti kyselee kuulumisia tapaamisten välilläkin.

  4. Mitä mieltä olit kuntosaliohjelmista ja ohjauksista?

  Ohjelmat olivat hyvin laaditut – selkeät ja perustellut. Sain kokoajan uutta tietoa ja erityisesti oman kehon hallintaan liittyvää ja tärkeäksi koin sen, että osaan tehdä liikkeet oikein laitteissa, jotta liike kohdistuu sinne minne pitääkin.

  Treenit olivat mielestäni toimivia ja motivoivia – oikein odotin niitä!! Taijan ohjaus on hyvin selkeää ja kiireetöntä.

  5.Oletko kokenut palvelun tarpeeksi monipuolisena, asiakaslähtöisenä ja/tai henkilökohtaisena?

  Valmennus on ollut todella henkilökohtaista – koko ajan on ollut se tunne, että tämä kaikki on juuri minua varten mietitty. Taijan tapa työskennellä on hyvin asiakaslähtöistä ja koin myös että hän valmentaa monipuolisesti. Eli ottaa huomioon asiakkaan kokonaisvaltaisesti koko elämäntilanteen huomioiden.

  6. Vielä yleisesti ottaen jos tulee mieleen: mikä oli parasta ja missä olisi parantamisen varaa?

  Parasta oli se, että sain sen mitä odotinkin:
  Minulle yksilöllisesti suunnitellut kuntosaliohjelmat ja ravintovalmennuksen. Edelleen, sain sen kaltaisen ohjauksen, mitä toivoinkin.

  7. Koetko, että voisit suositella minua kavereille ja / tai tutuillesi?

  Ehdottomasti voin ja aion suositella. Minulla ei ole aiempaa kokemusta PT-valmennuksesta ja voin todella sanoa, että tämä kokemus oli antoisa ja todella hyvä. Tuntuu, että tuloksia on tullut jo nyt kahden kk:n aikana – olen energisempi ja liikkuvuuteni on lisääntynyt. Myös painoa on lähtenyt:)

  Vapaita paikkoja Personal Trainig -valmennukseen sekä ravintovalmennukseen löytyy. Lisätietoja Palvelut -otsakkeen alta. Varaa yhteydenottolomakkeella ilmainen konsultaatio, joka ei maksa mitään eikä sido mihinkään. 🙂 Tapaaminen voi tapahtua kotonasi tai valitsemassasi kahvilassa. http://www.lujalempea.fi/yhteystiedot/  Tai ota yhteyttä viestitse / puhelimitse 050-3378360 (arkisin n. klo 12 ->).

Related Post