Puhelinnumero

+358503378360

Sähköposti

info ätmerkki lujalempea.fi

Tuloksia Lujasti ja Lempeästi

Nyt on kovia tuloksia 💃🏃‍♀️✌️💥
Asiakaspalaute ja tulokset (nainen 51 vuotta):
Tapaus: Olemme olleet valmennussuhteessa heinä-joulukuun. Pakettina on toiminut 3 tapaamista kuukaudessa eli 3xkk PT – paketti. Asiakkaan tavoitteena oli: ”Kohottaa yleiskuntoa ja pudottaa painoa hieman”. Päällimmäisinä ihmisiä kiinnostaa aina paino ja mitat: painoa putosi kuin huomaamatta neljä kiloa ja senttejä vyötäröltä lähti kuusi kappaletta, vaikka se ei ollutkaan päätavoite.

Tässä muutamia kysymyksiä (K) ja vastauksia (V):
K: Kerro omin sanoin, mitä valmennuksessa on tapahtunut?
V: Kunto on kohentunut, ruokavalio parantunut, mielikin on parempi, kun saa tehtyä itselle hyvää ja painokin on pudonnut hieman.

K:Mitä tuloksia olet saanut?
V: Olen innostunut liikunnasta; ennen ei olisi harmittanut jos päivittäinen kävelylenkki jäi pois, nyt se harmittaa. Myös nilkka on paljon parempana ja pystyn liikkumaan normaalisti ja enemmän kuin ennen.

K: Kerroit, että liikuntapäiväkirjan pitäminen on motivoinut Sinua, kerro miten?
V: Kun kirjaa ylös mitä on tehnyt, niin näkee että viikon aikana on tullut tehtyä paljonkin. Ilman kirjaamista ei muuten muista.

K: Olit suunnitellut jättäväsi valmennuksen tauolle, mutta päätitkin sitten jatkaa vielä 1 x kuukaudessa. Mikä oli syy tähän, että päätitkin jatkaa?
V: Valmentaja on niin hyvä ja kannustava ja olin päässyt niin hyvään alkuun, etten halunnut kokonaan lopettaa.

K: Mitä mieltä olit ruoka- ja ravitsemusasioista? Miten olet kokenut ruokavalion?
V: Ruokaohjeet olivat hyviä, ruokavalio on parantunut sekä monipuolistunut.

K: Koetko, että voisit suositella minua kavereille ja tutuillesi?
V: Kyllä, ja olenkin suositellut!

🔸Valmentajan eli minun kommentit: Asiakkaassa on ollut huomattavissa voimaantuminen, että hän pystyy vaikuttamaan asioihin ja liikuntaan innostuminen. Myös asiakkaan nilkka on kuntoutunut, vanha nilkkavamma lähti paranemaan aivan perusliikunnalla, kuten kävelyllä ja sauvakävelyllä. Myös puolieroja tasaava lihaskuntoharjoittelu (kotitreeninä) on auttanut asiaa. Asiakas on kokenut hyväksi, että olemme tehneet tapaamisia ja treenejä lähinnä kotona. Kotitreeni on ollut hyvä ja erittäin mieluinen: asiakkaan mukaan kätevintä on, kun treeni ei katso aikaa eikä paikkaa (koti/mökki), ja kuvalliset ohjeet ovat olleet hyviä. Myös eri kuntosaleilla olemme käyneet treenaamassa ja tutustumassa.

Sitten vielä sitä faktaa eli tuloksia ☝️
🔸Aerobinen kunto:
Lähtötestit: 27 (tulosasteikolla: 4/7)
Lopputulos: 33 (tulosasteikolla: 6/7)
Ikäluokkaansa verrattuna 36 on paras eli 7/7 tulos. Ei ole mikään pikkujuttu kasvattaa aerobista kuntoa kaksi porrasta tuossa ajassa!

💥Paino: -4kg
💥Vyötärönympärys: -6 cm (nämä tulokset tulivat ”siinä sivussa”)

🔸Rangan sivutaivutuksessa puolierot olivat tasoittuneet ja molemmat olka-hartiaseudun testit olivat parantuneet. Lihaskuntotesteissä kyykkyjä tuli muutama lisää, tulos pomppasi seuraavaan haarukkaan ja samoin vatsalihaksia tuli niin paljon lisää, että ne ovat nyt erinomaisella tasolla! Ja ottaen huomioon psyykkisen puolen saavutukset: hyvä mieli ja olo sekä liikuntaan innostuminen, niin tämä on aivan loistava saavutus kaikkinensa! 

Jos Sinuakin kiinnostaa arki- ja elämälähtöinen, Luja mutta Lempeä valmennus ja kannustus, ota yhteyttä 

Related Post