Puhelinnumero

+358503378360

Sähköposti

info ätmerkki lujalempea.fi

Asiakaspalautteita vuodelta 2020.

Asiakas 1:
”Henkilökohtainen valmennus oli hyvä erityisesti näin korona aikana. Se voitiin toteuttaa minulle sopivalla aikataululla omassa kodissani. Harjoitukset tuli tehtyä, kun ei tarvinnut lähteä mihinkään.

Parasta oli aktivointi ja kannustus liikkumaan. Ihan huippuja oli yhdessä musiikin tahtiin tehdyt treenit.

Alkuun valmennus tuntui kovin paljon fysioterapeutilla käymiseltä: ohjatut jumppaliikkeet, hidas ja huolellinen toteutus, jumppaohjeet pöytälaatikon täytteeksi. Kun älysin itse ehdottaa minulle mieleisempää tapaa toteuttaa valmennusta, sain siitä hurjan paljon enemmän irti. Ei alkukaan tosin hukkaan mennyt. Tottumattomalle keholle pitikin opettaa oikeat tavat liikkua.

Parasta vuorovaikutuksessa/valmennuksessa oli myös tunti, jonka käytimme keskustellen tilanteesta ja tavoitteistani. Sain siitä hurjasti motivaatioita. Lähdin saman tien keskustelun jälkeen lenkille.

Sain henkilökohtaista palvelua juuri sen mukaisesti mitä pyysin ja kaikki toiminnot oli aivan minua varten suunniteltu. En usko valmiisiin palvelupaketteihin. Jokaisella asiakkaalla on omat henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset. Ensimmäisellä kerralla niiden kartoitus ja kuunteleminen olivat aivan olennainen asia valmennuksen onnistumiselle.”

Lopuksi oli vielä mahtavaa lukea asiakkaan kuulumisista, että: 

”Älysin nyt vasta jouluherkkujen jälkeen mitata vyötärönympäryksen. Mittasin pariinkin kertaan, koska se oli kaventunut 8 cm. Yhteisestä aherruksestamme oli hyötyä! :)”

Asiakas: 43 -vuotias nainen,
Palvelupaketti: 3 kk:n valmennus, 4 x 60 min PT -kotikäynneillä.
– Alussa oli myös ilmainen valmennuskonsultaatio jossa tutustutaan, käydään läpi tilanne, toiveet ja tavoitteet.

Asiakas 2:
Kerro omin sanoin, miten olet kokenut Personal Trainer- (eli henkilökohtaisen) ja ravintovalmennuksen ?

Valmennus on omalle kohdalle hyvä ratkaisu. Toimin parhaiten, kun on ulkoinen ”pakko”, eli on jollain tapaa vastuussa tekemisistään. 

Painoharjoittelun puolella on painot nousseet ja lihaskunto parantunut. Salilla jaksaa käydä helpommin, kun ohjelma vaihtuu tietyin väliajoin eikä samaa ohjelmaa tarvitse veivata vuosia. Lisäksi tieto, että kehittyy motivoi (testit alussa ja ohjelmien välissä).

Ravintopuolella isoin yllätys oli, että syön liian vähän perusruokaa, vaikka koko ajan luulin, että syön liikaa. Ravintopuolella Hiilihydraatti/Proteiini/Rasva -jaottelu tuli uutena.

Valmentaja vaikutti tietävän asioista ja oli ammattitaitoinen. Jämpti treenausvalmennus sopi minulle, koska jos valmentaja olisi liian lepsu, niin tuskin olisin ihan samalla tavalla asioita tehnyt. Ohjelmien läpikäynti valmentajan kanssa oli hyvää, oppi miten liikkeet tehdään oikein. On tullut uusia liikkeitä, joita ei ole aiemmin tehnyt.

Koin palvelun henkilökohtaisena. Tuli tunne, että ohjelmat yms. on tehty minua varten. Voisin suositella palveluita myös kavereille / sukulaisilleni / tutuilleni.

Asiakas: 46 -vuotias nainen, 
Palvelupaketti: 4 x kk PT-paketti / 8 kk + seurantakerrat 2 x 60 min + whatsapp/sähköpostiyhteydenpito, myös säännöllisen kuukausivalmennuksen jälkeen.

Maksuton konsultaatio

Kiinnostaako Sinua henkilökohtainen valmennus? Valmennus, jossa olen juuri Sinua varten?! 🙂 Varataan Sinulle ilmainen konsultaatio- eli kartoitus- ja tutustumiskerta. Konsultaation aikana voit kertoa itsestäsi, tavoitteistasi ja tarpeistasi liikunnan ja ravitsemuksen suhteen. Tämän perusteella voimme yhdessä suunnitella, millainen Personal Trainer -paketti voisi olla juuri Sinulle sopiva. Konsultaatio ei sido vielä mihinkään ja on täysin ilmainen. Konsultaatio voidaan tehdä puhelimitse tai valitsemassasi paikassa.

Ota yhteyttä Yhteydenotto -lomakkeella ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

Hyvinvointiterveisin,
Taija

Related Post