Työyhteisöpalvelut ja palvelut yhteisöille

Tilauspalvelut työyhteisöille

Työyhteisöpalveluihin satsaaminen tuo tuloksia jopa pienellä rahallisella panostuksella. PT:n vetämät treenit opettavat oikeita liiketekniikoita tai erilaisia tapoja treenata. Yhteiset ulkoiluretket ja –hetket tuovat hengähdystaukoja kenties hyvin hektiseen työarkeen ja edistää ryhmäytymistä.  Palvelut muotoillaan juuri teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaiseksi! Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitsette, niin teen Teille tarjouksen!

Ilmainen luento arjen hyvinvoinnista

Minut voi tilata kertomaan arjen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä – ilmaiseksi! Tulen mielelläni esittäytymään ja kertomaan palveluistani. Tämä ei ole pelkkä mainoskäynti, vaan esitys on täynnä silkkaa asiaa hyvinvoinnista ja asioista, jotka meidän jokaisen tulisi ottaa elämässämme huomioon! Esitys sopii hyvin vaikkapa kahvi- tai lounastauon yhteyteen, kesto: 30 minuuttia.

Taukojumppaneuvonta

Tarjoan taukojumppaneuvontaa ja motivoin työyhteisöä sen tekemiseen. Henkilökohtaisesti ohjatut liikkeet motivoivat enemmän ja jäävät paremmin mieleen, kuin pelkät kirjalliset ohjeet. Ryhmässä tekeminen luo yhteishenkeä ja auttaa opittujen liikkeiden ottamisessa tavaksi. Rahallisesti pieni satsaus tuo työyhteisölle tunnetta siitä, että työnantaja on kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan. Satsaus maksaa helposti itsensä takaisin, sillä tutkimusten mukaan taukojumppa parantaa työtehoa ja toimintakykyä. Taukojumppaus tuo myös vaihtelua työpäivään. Taukojumppaliikkeisiin saa myös helpot kirjalliset ja kuvalliset ohjeet.

Kuntosaliohjaus

Onko työpaikallasi liikuntasali tai kuntosali, jonka käyttöön tarvitsisitte neuvontaa ja ohjausta kannustaaksenne työyhteisöänne liikunnan pariin? Liikuntaneuvonnan (mm. oikeiden liiketekniikoiden läpikäyminen) ja liikuntaryhmien järjestäminen näihin onnistuu vaivattomasti. Personal Trainerin tekemät kuntosaliohjaukset ja treenit ovat aina laadukkaita ja turvallisia sekä opettavat oikeita liiketekniikoita tai uusia tapoja treenata mm. kuntosalilla.

Kuntotestaukset

  • Työyhteisöjen/työntekijöiden kuntotestaukset (tapahtuu ryhmissä).
  • Ryhmäkuntotestaukset ovat edullisempia, kuin yksi henkilö kerrallaan tehtävät.
  • Sisältää mm. peruslihaskuntotestit, liikkuvuustestaukset, tasapainotestin ja terveysneuvontaa.

Liikuntatunnit Tyhy-päiviin

  • Liikuntatunnit/-jumpat Tyhy –päiviin. Liikuntatunnin tyyppi voi olla lähes mikä vaan, toiveidenne mukaan! Katso esimerkkejä ”aktiiviset ryhmät” ja ”ryhmäliikuntapalvelut” -valikoista.