Ravintovalmennus

Tarjoan ravintovalmennusta Joensuun seudulla osana Personal Trainer -palveluitani. Palvelupaketit ja hinnat pääset näkemään täältä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan millaisia palveluita juuri Sinä tarvitset!

Mitä ravintovalmennus on?

Ravintovalmennus tarkoittaa lähes aina sitä, että opetellaan sinulle sopiva perusterveellinen ja salliva arkiruokavalio, jolla tunnet olosi hyväksi. Arkiruokavalio on sellainen, jota voit mielihyvin noudattaa loppuelämäsi ajan.  Tältä pohjalta on tarvittaessa helppo opetella dieettiruokavalio, joka on aina vain väliaikainen ja hetkellinen. Ravintovalmentajan opastuksella osaat laihduttaa järkevästi ja palata takaisin arkiruokailuun ilman, että kiloja alkaa taas kertyä.

Ravintovalmennus pohjautuu pysyvään elämäntapamuutokseen, ei pikakuureihin. Tällöin työskentely on pitkäjänteisempää, mutta tuokin sitten pysyviä tuloksia. Tämän on tarkoitus olla viimeinen kerta, kun opettelet uuden ruokavalion. Eikö kuulostakin hyvältä? 🙂 😉

Miksi palkkaisin ravintovalmentajan?

Ravintovalmentaja on perehtynyt koulutuksessaan tietoon, joka on olennaista, järkevää ja pohjautuu tieteelliseen tutkimukseen. Ilman tätä perehtymistä on helposti hukassa ruoka-asioiden suhteen, koska mediassa on ”tietoa” laidasta laitaan, puolesta ja vastaan. Ravintovalmentaja tuo selkeyttä tilanteeseesi ja siinä etenemiseen. Voit itse keskittyä täysillä tekemiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen. Ravintovalmentaja huolehtii kokonaistilanteestasi ja antaa tietoa, materiaalia sekä viikkotehtäviä etenemisen varmistamiseksi.

Me ihmiset olemme erilaisia: erilaiset terveyshistoriat, tavoitteet, aineenvaihdunta ja elämäntilanne. Niinpä ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa syödä, vaan ravintovalmennuksessa etsitään juuri Sinulle sopiva ruokavalio. Esimerkkeinä kasvisruokailijat tai vaikkapa paljon liikkuvat henkilöt tai lihasmassan kasvattajat. Ravintovalmennus tehdään aina kokonaisuus huomioiden, ilman tarpeetonta hampaiden kiristelyä tai järjettömiä kieltolistoja ruoka-aineiden suhteen.

Ravintovalmennuksen myötä laadukkaampi ruokavalio auttaa arjen jaksamisessa ja immuunipuolustuksen ylläpitämisessä. Riittävä syöminen pitää myös hormonitoiminnan käynnissä. Laadukkaan ravinnon avulla vatsasi kiittää ja voi paremmin. Ravintovalmennuksesta voit saada myös apua tilanteeseen, jossa useiden laihdutusyritysten jälkeen et enää laihdu, vaikka syöt hyvin vähän ja liikkuisit paljonkin (ns. säästöliekki-ilmiö).

Ravintovalmentaja Oulu kuvituskuva